Voždovac, Beli potok, 1000 Ruža, plac

U prilici smo da vam ponudimo građevinski plac u blizini motela „1000 Ruža“. Do placa asfalt, struja i voda. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

RIPANJ, PLAC, 73.59ar, PRODAJA

U prilici smo da vam ponudimo zemljište u građevinskom području. Širok front ka ulici. Spojene dve parcele. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

Trešnja, plac na prodaju 20,80ari

U prilici smo da vam ponudimo odličan plac koji se vodi kao poljoprivredno zemljište. Nalazi se u blizini stambenih objekata. Asfaltni put prolazi pored placa. Front ka ulici oko 22m koji se širi kako plac ide ka dubini i u obliku je trapeza. Uknjižen. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER […]

Zlatibor, plac, prodaja

U prilici smo da vam ponudimo odličan građevinski plac u naselju Zova, udaljen 900m od centra Zlatibora i jezera. Plac je u obliku pravougaonika, dozvoljena spratnost P+6+PK. Mogućnost gradnje oko 10000m2. Vlasništvo uknjiženo 1/1. Za potencijalne investitore mogućnost dogovora za kvadrate na samoj lokaciji ili već gotove kvadrate na drugim lokacijama i drugim gradovima (Beograd, […]

Zlatibor, plac, prodaja

U prilici smo da vam ponudimo odličan plac u građevinskoj zoni, udaljen 800m od centra Zlatibora i samog jezera. Struja, voda, kanalizacija, asfaltni put do samog placa. Mogućnost gradnje 400m2. Uknjiženo, vlasništvo 1/1. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

Poljoprivredno zemljište,Stojnik

Prodajemo poljoprivedno zemljište u Stojniku, uknjiženo. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

Poljoprivredno zemljište, Stojnik

Prodajemo poljoprivredno zemljište u Stojniku, uknjiženo. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

Plac, Stojnik

Prodaje se zemljište u građevinskom području. Struja i voda dovedeni do placa. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

Poljoprivredno zemljište, Stojnik

Prodaje se poljoprivredno zemljište u Stojniku. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

Čukarica, Sremčica, Školski venac

U prilici smo da Vam ponudimo građevinski plac u centru naselja Sremčice. Plac se nalazi 150m od glavne Beogradske ulice. Po informaciji o lokaciji dozvoljena gradnja je P+2+PK. Indeks izgrađenosti za parcele preko 1000m2 je 0.60 Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

Braće Vranješ, plac na prodaju Dobanovci

Prodaje se uknjiženo zemljište bez tereta u užem centru Dobanovaca ukupne površine 85,52 ari u građevinskoj zoni Privredne delatnosti i ostale namene – stanovanja. Parcela je ravna i ima 2 ulaza-izlaza. Front parcele iz ulice Lole Ribara je širine 20m, a iz ulice Braće Vranješ širina fronta je 30m. Mogućnost priključka na gradski vodovod i […]

Ugrinovci, plac na prodaju

97ari, Zemun put Dobanovci-Batajnica u Ugrinovcima industriska komercijalna-zona. Plac 97 ari, industriska komercijalna zona, na putu Dobanovci-Batajnica u Ugrinovcima opština Zemun. Plac je frontalno širok oko 32m. Parcela je pravilnog četvrtastog oblika. Katastarsaka opština Ugrinovci. Uknjižen, dozvoljena gradnja, Informacija o lokaciji od sekretariajta za urbaninzam sa detaljima šta je dozvoljeno graditi i koloko. Dostupna infrastruktura: […]