Lokacija

Voždovac, Bože Jankovića, trosoban

262200€

ID ponude: 1277

Uknjižen

Površina: 92

Struktura: 3,0

Kupatila: 1

Terasa/lođa: 1

Sprat: 3/3

Grejanje: EG

Stanje: Novogradnja

Lux stan na trećem spratu, površine 92m2.
Ekskluzivna prodaja stanova na Voždovcu
Moderna novogradnja, odlična lokacija, kao i savremeni koncept stanovanja su razlozi da upravo u ovoj zgradi pronađete Vaš novi dom.
Opština Voždovac je poznata po tome da je sa jedne strane okružuje grad sa svim njegovim dešavanjima a u blizini su i fakulteti, sportski i šoping centri, gradski prevoz povezan sa svim ostalim delovima grada, škole i zdravstvene ustanove. Opet sa druge strane tu je planina Avala koja pruža beg iz gradske gužve, voždovačka Crkva Svetog cara Konstantina i carice Jelene, Bajfordova šuma i ušuškane ulice. U neposrednoj blizini zgrade je Dušanovačka pijaca, brojne linije gradskog prevoza, dve osnovne škole…
Zgrada ima svega osam stanova, dva po spratu što doprinosi osećaju života pre u manjoj kući nego u stambenoj zgradi.
Zgrada je izgrađena po najnovijim svetskim standardima tako da su prozori izrađeni od PVC šestokomornih profila. Zastakljenje je izvedeno trostrukim termoizolacionim staklo paketom sa ispunom od argona. Prozori su opremljeni roletnama sa unutrašnjom kutijom.
Zgradu krase moderna ulazna vrata od aluminijumskih profila sa termo staklom, dok su ulazna vrata stanova sigurnosna renomiranog proizvođača a sobna su drvena farbana poliuretanskom bojom-
Kupatila i toaleti su obloženi italijanskom granitnom keramikom koja daje osećaj topline domu.
Toaleti, kupatila, ulazni hodnik, kuhinje, terase kao I stepenište su obložene italijanskom granitnom keramikom
Ostale prostorije u stanovima su obložene gotovim troslojnim hrastovim parketom Tarkett.
Objekat se greje etažnim sistemom grejanja. Izvor toplote su kotlovi Vaillant sa električnim grejačem a radijatori su aluminijumski člankasti, opremljeni su termostatskim ventilima sa mogućnošću regulisanja temperature na svakom pojedinačnom.
Grejanje se naplacuje po utrosku I svaka stambena jedinica poseduje regulator temperature I tajmer regulisanja rada grejanja.
Mogucnost kupovine garaznog mesta u iznosu 23.000 eur, dimenzija 5×3 cca 15m2.
Hlađenje objekta je lokalno. Svaki stan je opremljen sa mono split inverterskom jedinicom kapaciteta 12000BTU u dnevnoj sobi.
Objekat ima lift do svake etaže.
Na oglašenu cenu se dodaje PDV, za kupca prvog stana mogućnost povrata PDV-a.
Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.